Publicat de: maricu13 | decembrie 21, 2009

Mai încercăm o dată?

Alegerile au trecut, dar votul rămîne. Şi nu e vorba de un vot politic, ci de unul al cărui scop este sprijinirea unui alergător.

Revin aici cu prezentarea campaniei “Căutăm oameni mari”, a BRD, care susţine financiar o persoană cu potenţial real şi care încearcă să îşi împlinească un vis.

Printre „concurenţi” se numără şi Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon şi care îşi doreşte o medalie olimpică la JO de la Londra din 2012. Ciprian va concura în proba de triatlon, adică va trebui să înoate 1.5km, să meargă pe bicicletă 40 de km şi să alerge 10km. Tînărul, care a crescut într-un cămin de orfani, este acum student la Facultatea de Sport şi are nevoie de bani pentru a urma un stagiu de pregătire specifică, de un an de zile, în Spania.  Povestea lui poate fi citită aici.

Dacă vrei să sprijini pe acest sportiv – sau, dacă nu, pe oricare dintre persoanele ce încearcă să îşi îndeplinească un vis – e suficient să accesezi site-ul www.cautamoamenimari.ro şi să-ţi creezi un cont.
Alegere optimă!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: