Publicat de: maricu13 | iulie 12, 2010

Da, e reclamă pe față!

În ultimele zile, o durere sîcîitoare în genunchiul stîng. O durere surdă, deloc acută, cel mai probabil de la o inflamație. Și aceeași soluție la care apelez mereu cu încredere și cu eficiență: Ice Power Gel. Un unguent ce funcționează pe baza <<cold therapy>>, adică prin răcire, astfel încît să se oprească procesul inflamator, durerea și extinderea leziunilor.

Da, e reclamă pe față, însă cred că e mai întîi o informație utilă despre un produs care (pentru mine, cel puțin) înseamnă o soluție foarte bună împotriva inflamațiilor cauzate de efort.

Produsul e disponibil doar în foarte puține farmacii (distribuitorii în România vorbesc chiar de un boicot neoficial al marilor producători, care domină piața), dar poate fi obținut scriind la office@ricomed.ro (telefon: 021.222.51.88). La nevoie, apelați și la mine pentru informații suplimentare.

Publicitate

Răspunsuri

 1. Salut Dragul Meu ,
  intristat sant la citirea suferintei abatuta asupra genunchiului , … cu permisiunea dumitale voi identifica , printr-un filmulet , un masaj dedicat genunchiului , un masaj probat de catre mine si in prezenta lui Ice Power Cold , avand rezultate pozitive : http://www.youtube.com/watch?v=qJQz3FlTUqg&NR=1 .
  Multa Sanatate , Al Dumitale ,
  cristi .

 2. Sper ca l-ai luat cu reducerea speciala pentru club 😉

  Da, sunt produse foarte bune.
  La Maratonul Stockholm, Ice Power era unul dintre partenerii importanti.

 3. Acest tip de tratament functioneaza si la non-alergatori. Eu sufar din copilarie de dureri reumatice la incheieturi, dar urasc sa iau pastile. Astfel, am descoperit cu bucurie Arctic Spray – acelasi principiu, dar un alt produs. Tot reclama pe fata, dar il iubesc pentru ca mi-a redus cu aproape 100% consumul de antinevralgice.
  Nu stiu daca se gaseste in magazine, insa se poate comanda online: http://www.arcticspray.com/

  Sanatate, maica!

 4. […] Da, e reclamă pe față! În ultimele zile, o durere sîcîitoare în genunchiul stîng. O durere surdă, deloc acută, cel mai probabil de la […] […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: