Publicat de: maricu13 | iunie 21, 2010

A alergat 24 de ore

O noapte şi o zi, atîta a alergat Şerban Chiurlea, unul dintre puţinii ultra-maratonişti români. Cursa sa de 24 de ore, începută vineri de dimineaţă s-a încheiat după parcurgerea a 111 ture a cîte 1.42km fiecare. Adică 157 de km, alergaţi în parcul Herăstrău din Bucureşti.

„Am alergat bine primele 12-13 ore (86km după 12 ore) după care a început să-mi fie greu. Nu am mai reuşit să mă alimentez corect, stomacul refuzînd alimente solide. În momentele de oboseală maximă am mai făcut şi cîte o tură în mers. Cu greu suportam pe cineva lîngă mine în acele clipe. Pauzele s-au îndesit şi am zăcut îndelung întins.  Ca întotdeauna, cînd vezi linia de sosire (sau ora de sosire, în cazul meu) renaşti şi alergi ca un nebun. Minunat sentiment !
M-a impresionat numărul mare de alergători veniţi să alerge sau să încurajeze. Nu aş fi reuşit fără ajutorul soţiei şi al tatălui meu, şi se cuvine să mulţumesc tuturor celor prezenţi”, scrie Şerban Chiurlea pe blogul său.

Alături de Şerban s-au aflat tot timpul şi alţi alergători, în majoritate membri ai Ro Club Maraton, unii dintre ei parcurgînd la rîndul lor distanţe apreciabile.

Deşi organizarea a fost informală, putem spune că aceasta este prima cursă de 24 de ore organizată în România. Şerban Chiurlea are însă la activ distanţe mai lungi, printre care şi alergarea a peste 800 de km în 14 zile.

Foto: Mihaela Dumitraşcuhttp://mihaeladumitrascu.wordpress.com/

Publicitate

Răspunsuri

  1. […] in parcul Herastrau. Mai multe informatii despre proiectul sau gasiti pe blogul personal si aici. Startul – fotografia de sus. Finalul – fotografia de […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: