Publicat de: maricu13 | iunie 15, 2010

Am alergat nu doar pentru ştiri

Jurnaliştii nu sunt chiar cele mai sportive persoane, deşi meseria lor presupune multă alergătură. Nu, nu e alergare, ci alergătură… după ştiri. De fapt, stereotipul clasic al jurnalistului (de teren, cel puţin) e cel al unui ins pufăind din ţigară, cu o cafea mereu la îndemînă, agitat şi tot pe fugă.
De aceea, nu a fost deloc surprinzător cînd, astăzi, la un cros pentru jurnalişti au fost prezenţi doar cîţiva. Crosul, intitulat puţin cam pretenţios, Grand Prix Urgo* s-a desfăşurat sub îndemnul „aleargă şi pentru tine, nu doar pentru ştiri” şi s-a bucurat de prezenţa campioanei olimpice Gabriela  Szabo. S-au alergat 1500 de metri, într-un ritm mediu, pe o căldură sufocantă.
„Mi-a făcut o deosebită plăcere să invit colegii din presă la o alergare de dimineaţă, pentru a ne menţine în formă şi a trimite un mesaj de susţinere către toţi cei în viaţa cărora sportul, în general, şi atletismul, în special, poate încă juca un rol deosebit”, a declarat Gabriela Szabo.
În cele din urmă, Urgo şi-a prezentat mai multe produse care pot fi utile şi alergătorilor, respectiv plasturi împotriva băşicilor şi o soluţie cu filmogel (polimer de origine naturală contra unghiilor deteriorate (îngălbenite, casante sau dezlipite).

* mai e în România un cros pe care nu vreau să îl ratez: Grand Prix Băicoi, care se organizează toamna.

Publicitate

Răspunsuri

  1. Puteti da mai multe detalii despre crosul Grand Prix Băicoi? De ce nu trebuie ratat?
    Multumesc!

    • Salut Sorin
      Intai de toate, mi se pare amuzanta alaturarea „grand prix” de un mic oras cum este Baicoi. In sensul acesta, eu imi propun sa nu ratez acest mic cros cu titlu pompos. Apoi, eu cred ca orice alergare din Romania, in conditiile in care sunt totusi putine, nu trebuie ratata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: