Publicat de: maricu13 | iunie 7, 2010

Pe scurt, de la Tușnad

Anul trecut, mă bucuram că la semi-maratonul de la Tușnad am alergat constant, aproape ca un metronom. A fost atunci foarte cald, destul de mult praf și fum de la mașini. Anul acesta îmi propusesem să alerg mai repede, iar condițiile inițiale păreau prielnice (eu mai antrenat, vremea răcoroasă, lume și aglomerație la scară mai mică).
A apărut însă un factor neprevăzut: oboseala. O oboseală cauzată de lungile drumuri din perioada premergătoare cursei, de somnul insuficient.  Iar toate acestea le-am simțit ca plumbul, în picioare, în corp. Primii 5 km i-am alergat bine, în ritmul propus, însă apoi nu am mai găsit resurse interne să alerg constant. Mi-a lipsit “vîna“, forța, acea agresivitate de concurs care însoțește orice efort turat la intensitate mare. Așa că am preferat să termin cursa fără să forțez, ca la un antrenament de vineri.

În final, la finalul cursei de 23 de km am ocupat locul 18 la general, cu timpul de 1h:55min:47sec (medie orară de 5min:03/km).

Nu uitați. Revista Alerg se găsește la magazinul Salomon din București (strada Blănari nr. 10) și la atelierul de reparații încălțăminte „Jimmyx” (Calea Călărașilor nr. 53). Dl Luca, de la atelier, e un excelent meșter ce repară și pantofi de alergare.

Publicitate

Răspunsuri

  1. Lasa Marian ca recuperezi tu la urmatorul.
    Bravo ca ai terminat totusi intr-un timp decent 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: