Publicat de: maricu13 | mai 24, 2010

La Hercules, la băi de… noroi

Cele 12 munci originale ale lui Hercules nu au inclus și „proba” confruntării cu noroaiele. De aceasta au avut parte doar participanții la prima ediție a maratonului Hercules, desfășurat pe o vreme rece și ploioasă în munții Cernei. Au fost aproape 250 de alergători care în ciuda condițiilor meteo au terminat cu bine o cursă dificilă, desfășurată într-un cadru natural deosebit de frumos.  Noua competiție, foarte bine organizată de Gianina și Alin Tănase, alături de prieteni, colegi de club și voluntari, devine o etapă necesară în calendarul alergărilor montane din România.

În ce mă privește, am reușit o căzătură spectaculoasă (terminată cu o julitură pe nas) dar și o clasare pe locul 9, la general, în proba de semi-maraton. Timpul: 2h:08min:34sec.

Publicitate

Răspunsuri

  1. foarte tare medalia, imi pare rau ca am ratat-o acum :))

  2. …presupun ca julitura pe nas va fi expusa cu mandrie in intalnirile cu amici , ea fiind dovada „spartaniana” ca fiind menbru al echipei legendarului Hercules , …BRAVO ! , … acum si eu sunt „frate de suferinta” alaturi de stimatul Gaby Vs. de medalia castigata …
    cristi .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: