Publicat de: maricu13 | aprilie 13, 2010

Am antrenor personal. MiCoach (I)

Am primit spre testare, prin amabilitatea Adidas România, ultimul gadget al companiei, destinat să funcționeze ca un „antrenor personal”. MiCoach, după cum este denumit, e un sistem care oferă o serie de date esențiale despre parametrii antrenamentului: distanța parcursă, cîte calorii ai ars, ritmul cardiac, ritmul de alergare (pace).

În următoarea lună o să fiu într-o postură inedită: deși nu sunt un fan al noilor tehnologii, sunt curios să văd cum acestea pot ajuta la îmbunătățirea alergării. O să încerc așadar să mă împrietenesc cu MiCoach și să ofer, totodată, o perspectivă proprie asupra avantajelor, utilității sau slăbiciunilor acestuia. Contez însă foarte mult și pe opiniile și comentariile voastre.

Detalii generale despre gadget sunt disponibile pe www.micoach.com

Publicitate

Răspunsuri

  1. Pare foarte interesant device-ul. Are si „army mode” in care sa te puna sa faci flotari daca nu alergi destul de repede :)) ?

  2. […] ales din cauza deselor plecări, nu am apucat să mă împrietenesc cu MiCoach. Spuneam într-un post anterior că acesta este un device al Adidas care oferă o serie de date esențiale despre parametrii […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: