Publicat de: maricu13 | octombrie 24, 2009

Crezi în noroc?

NikeDacă te numeri printre cei care aşteaptă ca norocul să le pice din cer există varianta de a juca la loto. Cel mai adesea, aştepţi şi iar aştepţi…

 

 Pentru cei care mai curînd cred doar în forţele proprii, le recomand… Crosul Loteriei Române.

 

 Duminică 25 octombrie, în Bucureşti, premii mari pentru alergători, de la autoturisme, aparatură pentru fitness, aparatură electronică până la tricouri. Vor fi 200 de cîştiguri pentru cinci categorii de alergători: copii, juniori, seniori, veterani şi persoane cu dizabilităţi. Premiul cel mare este de 35 mii lei.

 

Pentru cei care nu aleargă e bine de ştiut că în centrul Bucureştiului traficul va fi restricţionat, între orele 10:45-12:00, pe traseul pe care se desfăşoară competiţia: Piaţa Constituţiei – Piaţa Unirii – Bd Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bd Unirii- Piaţa Unirii, cu sosire în Piaţa Constituţiei.

Publicitate

Răspunsuri

 1. In sfarsit face si Loteria ceva corect, aici nu mai are cum sa aranjeze castigatorii.
  Inutil sa amintesc ca tragerile loto nu mai au de ceva timp de-a face cu norocul, intregul proces e o mascarada manipulata.

 2. Jean Valjean,
  poate ca ai dreptate in ceea ce priveste tragerile loto.
  Insa as adauga, doar pentru acuratetea informatiei, ca alergarea de maine este a 12-a editie organizata de catre Loterie. Poate ca in felul acesta isi mai spala din pacate? :-)))

 3. Nu am ajuns la crosul loteriei. Am luat-o usor dupa 18/10 (am participat la semi, am scos 2h si 7 min), am alergat doar 20 km toata saptamana. Sincer la cat de obosit m-am simtit dupa 18/10, imi pare foarte greu sa termin un maraton. M-am inscris la Paris pe 11 aprilie, dar iar am senzatia ca nu stiu cum se poate fizic asa ceva … Se poate, nu ?

 4. omule, tre’ să se poată. Dacă nu aici (la Bucureşti 🙂 ), sigur acolo 🙂 . Propun să mergi să o vizitezi pe doamna din poza de mai sus înainte – sigur ajută! Io n-am mers la timp, şi uite că n-am făcut nicio brânză la Cros. Şi-acu tre’ să recuperez!

 5. Omule, sunt intru totul de acord cu cele spuse de Crazy Flower (salutari misterioasei si parcimonioasei prezente). Poti destul de usor sa termini maratonul de la Paris… iar daca apoi vei treci si pe la Luvru, cu adevarat vei putea striga: Victorie!

  PS – ti-am dat un raspuns mai tehnic pe adresa personala


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: