Publicat de: maricu13 | August 28, 2009

Stiri pe fugă (VIII)

– Federaţia Română de Atletism a anunţat demararea unui proiect care să finanţeze tinerii atleţi pentru cursele pe distanţe lungi şi foarte lungi, de la 3.000 metri la maraton. „Este un program în care se va pune accent pe pregătire, cantonamente, sprijin medical, iar finalitatea să fie participarea sportivilor la competiţii importante”, a spus Sorin Matei, şeful FRA, citat de Gazeta Sporturilor. Conducătorul proiectului este Brendan Peilly, preşedintele companiei Boulder Wave, companie ce colaborează cu federaţii din Asia şi America.

– Dintr-un reportaj în Gândul, despre liceul cu profil sportiv din Câmpulung Muscel, reiese că totuşi destul de mulţi copii sunt interesaţi să facă atletism de performanţă.

– Motto-ul maratonului de la Berlin va fi: „20 de ani de alergare fără frontiere„. Desigur, referirea e la momentul căderii regimurilor comuniste în Europa de Est. Cum şi pentru mine 1989 rămîne un an de răscruce, mă bucur suplimentar că o să alerg la Berlin.

– Tot în capitala Germaniei, pe 20 septembrie, va alerga şi Haile Gebrselassie, care şi-a propus la Berlin un nou record mondial la maraton. Dar etiopianul şi-a deschis recent un cont pe reţeaua socială Twitter. E oarecum amuzant să vezi  cum Haile e preocupat de antrenamente, dar şi de cum îi merg afacerile cu un hotel aflat în construcţie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: