Publicat de: maricu13 | iulie 12, 2009

Fuji

FujiIncerc pe cit posibil sa alerg orice cursa, mai intai, in propria minte. Adica sa „vizualizez” traseul, sa imi programez un ritm cit mai adecvat conditiilor concrete. Mai sunt doar 12 zile pina la cursa de pe muntele Fuji, dar informatiile de baza imi cam lipsesc.
Stiu destul de putin: startul se da la ora 7 de dimineata. Trebuie sa strabat cei circa 21 de kilometri in mai putin de 4h:30 min, pina la altitudinea de 3776m.  Exista timpi intermediari, si acestia obligatorii: statia 5 (vezi harta) trebuie atinsa inainte de ora 9:20; statia 8, pina in ora 11. Cam atit.
Vor fi puncte de hidratare, dar nu se stie inca unde vor fi plasate. Terenul e destul de accidentat, mai ales pe ultima portiune. Cred ca se va alerga pe linga multimea de turisti care sunt si ei in drum spre virf.

Muntele Fuji este venerat de catre japonezi de sute de ani. Din multimea de lucruri spuse despre Fuji am retinut acum urmatorul proverb: „Sunt doua feluri de prosti: aceia care niciodata nu au urcat pe Fuji si, apoi, cei care au urcat mai mult de o data„.

Publicitate

Răspunsuri

 1. traseul arata ca o adevarata provocare.
  mult succes

 2. Ha, ha, ha…
  interesant proverbul mentionat… adica indiferent ce parere aveai despre tine, pana acum – dupa ce vei fi terminat cursa vei putea spune cu tarie ca esti (un baiat) destept ***
  *** singura conditie: sa (promiti ca) nu mai revii la acest concurs!!
  PS
  de fapt, daca ma gandesc mai bine – proverbul asta e (va fi) doar o confirmare a ceea ce tu stiai deja.
  Si chiar si eu banuiam lucrul asta 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: