Publicat de: maricu13 | Aprilie 2, 2009

Ne vom stringe 600?

De cinci ani, in Romania se organizeaza un maraton intre Predeal si Poiana Brasov. E una din putinele curse cu traditie de la noi. Si singura care folosea fondurile strinse in scopuri caritabile.  Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, caci despre acesta este vorba, e in primul rind initiativa lui Gian Sharp, director DHL Romania.

Anul trecut, la competitie au participat putin peste 500 de persoane, dintre care doar 39 au alergat cursa clasica de maraton (restul semi-maraton sau stafeta).

In acest an, maratonul DHL e programat pe 6 iunie, insa nu se stie daca se va mai desfasura. Intr-o scrisoare publica semnata de Gian Sharp se arata: “Anul acesta, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor este afectat si el de contextul economic actual, mai exact DHL nu mai poate investi in acest proiect. M-am gandit mult la posibilitatea de a mentine acest eveniment si am incredere ca vom reusi. Pentru aceasta insa avem nevoie de dvs, participantii si sustinatorii fideli ai Maratonului DHL Stafeta Carpatilor. Anul acesta intentionam sa directionam taxele de participare (35 euro pentru alergatori individuali si 40 euro/ persoana pentru companii) pentru a finanta acest eveniment. Pentru acest lucru avem nevoie de minim 600 de participanti”.

Ne vom stringe oare 600 de alergatori? E o cifra atit de mica in comparatie cu competitiile similare din strainatate…
Oricum, cine doreste sa participe e rugat sa trimita pina pe 14 aprilie angajamentul sau ferm la adresa: ro_marketing@dhl.com.

Ne vom stringe 600?

Anunțuri

Responses

 1. Eu vreau sa particip.
  Dar am o intrebare… de ce se mai numeste maratonul DHL daca nu e sponsorizat de DHL?

 2. Salut Mihai
  Intotdeauna, cursele de alergare poarta numele sponsorului principal sau al organizatorului competitiei respective. Desigur, atunci cind nu au un nume neutru.

  Cred ca nu e o problema ca maratonul sa se numeasca DHL, fie si doar pt simplul motiv ca e initiativa respectivei companii. Cel mai important mi se pare ca acest maraton sa continue. Sa speram ca ne vom stringe 600 de alergatori.

 3. Am trimis si eu un mail in seara asta 😀
  Sper sa ne adunam 600, pentru ca imi doresc sa particip la el foarte mult, fiind primul meu maraton montan 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: