Publicat de: maricu13 | ianuarie 25, 2009

Una, alta…

* Astazi as fi vrut sa nu alerg si sa ajung la trei zile consecutive de odihna. In ultima vreme, am tras putin cam tare de mine si picioarele s-au revoltat.  Asa ca de vreo doua saptamini ma tot sacaie genunchii si nu mai scap de o durere la nivelul tendoanelor de la calcaiul drept. Vroiam, asadar, sa ma odihnesc.
A fost insa suficient sa vad pe forumul www.maraton.info.ro ca se anunta o intalnire neprogramata in parcul IOR a prietenilor de la Ro Club Maraton pentru a iesi imediat din casa. Am alergat incet vreo sapte kilometri, insa mult mai importanta a fost intalnirea cu colegii de club.

* Saptamina trecuta am facut testul Yasso. Patru serii alergate pe distanta de 800 de metri, cu scurta pauza intre ele. Am facut o medie a timpilor realizatisi am ajuns la valoarea de 2min:51s. Anul trecut, la inceput de februarie, aveam o medie de 3min:15s.

* M-am amuzat sa vad ca cineva a ajuns intamplator pe blog folosind o cautare cu subiectul „daca as fi alergator, tu ai fi linia mea”. Am aflat insa ca fraza e de fapt un vers dintr-un cintec – „Take me slow” – de Bitza & Vanessa (ii salut, desi nu ne cunoastem:). Iar versurile suna cam asa:
…Uneori as vrea sa daram intre noi zidul
e ciudat cat de greu se scurge timpul
daca as fi alergator ai fi linia mea de sosire
daca n-ai fi tu as alerga in nestire…
Imi place ca, in acest caz, alergarea a devenit o metafora pentru iubire.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: