Publicat de: maricu13 | decembrie 22, 2008

Decathlon vine in Romania

decathlonInformatia circula de mai multa vreme, dar acum este oficial: pe 27 martie va fi deschis la Bucuresti cel mai mare magazin de articole sportive din Romania. Grupul Decathlon va inaugura un magazin – cu oferte pentru 60 de sporturi – in Militari Shopping Center.

Vestea bucura, pentru ca amatorii de miscare si sport vor avea la indemina produse bune calitativ si la preturi acceptabile.

Ca unul care acum citiva ani cauta cu stoicism prin tot Bucurestiul un echipament decent de alergare nu pot decit sa ma bucur ca nu mai trebuie sa astept un drum in strainatate pentru a intra intr-un magazin Decathlon.

Conform site-ului oficial, un tricou de alergare Kalenji va costa 28 Lei, in timp ce o pereche de incaltari, aceeasi marca, 100 Lei. Sa tot alergi.

PS – eu ramin totusi fan Asics. Din fericire au o reprezentanta si la Bucuresti.

Publicitate

Răspunsuri

 1. o veste imbucuratoare
  macar asa ai mai multe variante cand vine vorba de echipament.

 2. am avut ocazia si bucuria de a trece printr-un magazin Decathlon din Ungaria. mi-au placut produsele… calitatea lor, si pretul. Decathlonul, ca firma de articole sportive care intruneste sub umbrela sa diferite brand-uri precum Wed’ze, Quetchua and so on…. mi se pare potrivita pentru buzunarul sarac al majoritatii romanilor. am vazut o varietate impresionata de articole sportive foarte practice si ingenios concepute, care mi-au atras atentia din primul moment. Am observat deasemnea si articole vestimenatre si de incaltameinte de la marti marci consacrate. SPERANTA mea: ca preturile din Romania vor fi la fel cu cele pe care le-am vazut in Ungaria. felicitari pt initiativa de a deschide un astfel de magazin si in Romania si nu pot decat sa va urez succes

 3. Este cel mai bun magazin de sport .am trecut si eu in ungaria si mi-am luat o bicicleta ,merge foarte bine .imi trebuie pantofi ce baschet si cand s va deschide voi fi acolo.se deschide pe 3 aprilie

 4. am cautat pe net un nr. telefon de la magazin ptr a scuti un drum pana acolo. dar nimic. site-ul lor e incomplet (mister).

  daca are cineva , rog sa ma anunte.

  de ce nu pui, d-le D. si un nr de telefon ?

  • decathlon : 021/408 5000


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: