Publicat de: maricu13 | decembrie 4, 2008

Poveste din Romania

Stirile despre triatlonistii din Romania sunt aproape inexistente. Asa ca, in prima faza, m-am bucurat cind am gasit o stire despre un triatlonist…aflat prin Romania. Din pacate, povestea e una mai curind trista.

Astfel, un scotian a decis sa traverseze Europa alergind, mergind pe bicicleta si inotind. Vroia totodata ca in acest fel sa stringa bani pentru o asociatie caritabila, in memoria bunicului sau. Asa ca, Steve Philp, in virsta de 24 de ani, a plecat  acum doua luni de zile din localitatea Gretna, a alergat 400 de mile pina in portul Dover, de acolo a traversat inot Canalul Minecii si apoi a parcurs pe bicicleta alte 1600 de mile. Pina a ajuns in Romania, unde… i s-a furat bicicleta.

Era noaptea de 27 noiembrie, cind a ajuns undeva „intr-un cimp”. De el s-a apropiat un om, care parea un cioban. Philp a cerut voie omului sa-si instaleze cortul acolo, a primit acceptul si totul parea sa fie ok. Numai ca peste noapte a auzit niste zgomote ciudate, iar cind a iesit din cort a vazut ca nu mai are bicicleta.

Scotianul s-a imprietenit intre timp cu un politist local, e gazduit de acesta, si pare tot mai decis sa se intoarca acasa. No comment.

Publicitate

Răspunsuri

  1. Pai.. tipic romanesc?

  2. trist.
    nu numai ca nu apreciem sportul, dar mai distrugem si visuri.

  3. sa zica mersi ca nu a disparut si el.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: