Publicat de: maricu13 | septembrie 18, 2008

Oferta de nerefuzat!

ALEARGA LA MARATONUL INTERNATIONAL BUCURESTI ALATURI DE RO CLUB MARATON !!!

Pe 12 octombrie 2008, Bucurestiul va avea, in sfarsit, un maraton de talie internationala. Nu trebuie sa ratezi acest eveniment!

RO CLUB MARATON te incurajeaza sa alergi la aceasta competitie. Concureaza alaturi de noi, beneficiind de urmatoarea oferta, care a fost obtinuta printr-un acord de parteneriat cu organizatorii Maratonului International Bucuresti – MIB:

GRATIS – DACA ESTI MEMBRU AL RO CLUB MARATON. Toti membrii cotizanti ai clubului nostru vor putea participa gratuit la Maratonul International Bucuresti, indiferent de proba (maraton, semimaraton sau stafeta). Pentru aceasta trebuie sa trimiti un mail pe adresa clubului (roclubmaraton@yahoo.com) in care sa precizezi proba la care vrei sa fi inscris, pana la data de 28 septembrie 2008. Dupa ce clubul va face plata taxei de inscriere, ti se va comunica numarul chitantei si iti vei face singur incrierea pe site-ul maratonului. Va trebui sa concurezi in echipamentul oficial al clubului, iar in formularul de inscriere sa precizezi numele clubului.

REDUCERE 50% – DACA ESTI SIMPATIZANT AL CLUBULUI NOSTRU. Chiar daca nu esti inca membru al clubului, dar doresti sa devii, poti participa pentru Ro Club Maraton, beneficiind de o reducere de 50% a taxei de inscriere. Tot ceea trebuie sa faci este sa treci in campul “club sportiv” (din formularul de inscriere) numele Ro Club Maraton. Iar daca ulterior te decizi sa ni te alaturi in club, vei primi si echipamentul oficial (tricou sau maieu de concurs).

Ne vedem la start!

Publicitate

Răspunsuri

  1. dacă aş fi ştiut mai devreme….deja m-am înscris şi am dat 35 de euro pe taxă!

  2. Ramine pentru la anul:) Multa bafta oricum!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: