Publicat de: maricu13 | septembrie 15, 2008

Stiri pe fuga (V)

– Campioana olimpica Constantina Dita Tomescu o sa ia startul, pe 12 octombrie, la maratonul de la Chicago. Ar fi a cincea sa participare la aceasta cursa, pe care a si cistigat-o in 2004. Potrivit organizatorilor, pana in prezent s-au inscris circa 45.000 de alergatori pentru cursa.

– Actualul detinator al recordului mondial la maraton, etiopianul Haile Gebreselassie, doreste ca pe 28 octombrie, la cursa de la Berlin, sa-si imbunateasca timpul. Gebreselassie, care a cistigat ultimele doua maratoane din capitala germana, spune ca la Berlin conditiile (traseu si clima) sunt optime pentru un nou record mondial. In prezent, cea mai buna performanta intr-o cursa de maraton omologata apartine lui Gebreselassie, cu 2h:04min:26sec.

– Si pentru ca tot vorbeam de campioni olimpici. Cistigatorul de la Beijing, kenyanul Samuel Wanjiru, a fost recent tinta unei tentative de jaf. Conform AFP, mai multi barbati inarmati au incercat sa puna mina pe prima obtinuta de sportiv pentru performanta de la JO, dar nu au gasit nimic. Guvernul de la Nairobi a promis cite 30 de mii de dolari campionilor olimpici kenyeni.

Publicitate

Răspunsuri

  1. Esti sigur ca ai prins timpii aia cum trebuie? Eu stiam ca tocmai Gebrselassie i-a furat lui Tergat recordul cu 2:04:26…

  2. Salut Tomis
    multumesc pentru observatie, intr-adevar am comis o greseala. Pe care am corectat-o acum.
    Numai bine si spor la antrenamente
    Marian Chiriac


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: