Publicat de: maricu13 | septembrie 12, 2008

Curse pentru toti

In saptaminile care vin e rost de competitii cu alergari pe distante lungi sau crosuri in fiecare sfirsit de saptamina.

21 septembrie  – Crosul Petrom. A treia editie, pe distanta de 3,7 km. Startul se da la ora 11, pe traseul Bd-ul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd-ul Kiseleff, Bd-ul Constantin Prezan, Bd-ul Aviatorilor. Concurentii se pot inscrie in ziua competitiei, in Piata Charles de Gaulles, incepand cu ora 8:30. Sunt sapte categorii de virsta, cu premii consistente. Astfel, cistigatorii (cu exceptia juniorilor, care au premii specifice) primesc bonuri valorice pentru benzina (locul 1 – 300 litri, locul 2 – 200 l, locul 3 – 100 l).

Petrom spune ca pentru fiecare participant la cros va construi un metru de pista pentru biciclete. Pentru a incuraja participarea, la sfirsitul cursei se organizeaza o tombola unde se vor oferi ca premiu 100 de biciclete.

28 septembrie – Semimaraton Powerade prezentat de Banca Romaneasca. Startul se da la ora 9:00, in Piata Charles de Gaulle. Se organizeaza trei curse: pe distanta de 20km, 10km sau crosul popular de 3 km. Traseul, categoriile si premiile puse in joc vor fi anuntate marti, 16 septembrie pe site-ul www.sportimage.ro.  Inscrierile se fac incepind de marti la telefon 021.211.66.33, pina pe 25 septembrie si in ziua concursului (duminica – 28 septembrie) la punctul de Start, intre orele 8:30-9:30.

5 octombrie – Crosul Loteriei Romane. Nimic despre distanta sau traseu. Marele premiu e un autoturism Dacia Logan, iar alte 275 de premii vor fi acordate in bani si obiecte.

12 octombrieMaratonul International Bucuresti (amanunte si inscrieri la www.romanianmarathon.com). Tot in aceeasi zi, insa la Timisoara, se organizeaza a noua editie a Maratonului Timisoara dar si semi-maratonul Dracula (info si inscrieri la www.maraton.ro). Am fost in week-end in Timisoara si am vazut afise de prezentare a maratonului in tot orasul.

Reclame

Responses

  1. numai bune inainte de maratonul din octombrie :))

  2. Da, Gabi, asa e. Cred ca un semimaraton cu doua saptamini inainte de un maraton, alergat la 70-80% din potential poate fi un bun indicator pentru cursa principala.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: